Ons nieuw werkjaar is weer gestart!

Sinds 1 september 2019 staan we ook weer klaar voor jullie. De opstart van onze eigen dagwerking ligt al een klein jaartje achter onze rug en er dus nu terug plaats en tijd vrij om nieuwe gebruikers aan te trekken. Misschien ben jij wel iemand die graag samen met andere jong volwassenen zich verder wil ontwikkelen op het vlak van arbeidsattitudes of persoonlijke vaardigheden en dit binnen een beschermde sociale context? Of misschien ken je wel zo iemand of begeleid je zelf deze kanjers? Hier zijn dan zeker mogelijkheden voor!
Omdat we werken volgens solidariteit kan iedereen bij ons terecht, met of zonder goedgekeurd budget PAB of PVF, BOB of RTH.

Wij staan voor jullie klaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Woensdag is voor ons een overleg moment, we werken dan niet mét jou maar wel voor jou ☺.
We voorzien in eerste instantie een groep die gedeeltelijk zal werken en ook rustige kookmomenten of ontspanningsmomenten zal inlassen. Als overstap naar een volledige 2de groep zullen we vanaf 1 oktober een extra groep voorzien op donderdag als alternatief van de werkgroep. Binnen deze ontspanningsgroep zullen we starten in de voormiddag met crea rond de seizoenen en in de namiddag voorzien we gezelschapsspelen, volksspelen en computerspelletjes. Later wordt dit uitgebreid met aansluitende interesse activiteiten. Ons hart ligt in Rumst en van daaruit zullen we alle activiteiten coördineren.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s