De sint brengt heugelijk nieuws!

Beste,

Dit jaar brengt de Sint niet alleen lekkers, hij brengt ook heugelijk nieuws !

Sinds 1 oktober 2018 zijn we, gesteund door de VZW Oikonde, officieel van start gegaan met ons “dagtraject voor jongvolwassenen met een mentale beperking”. De eerste gebruikers zijn alvast heel enthousiast. Voor onszelf is dat best wel spannend aangezien we voorlopig nog niet volledig bezet zijn. We weten dat dit inherent is aan de start-up fase maar zouden vandaag, meer dan ooit, blij zijn met uw steun!
Hier kan u de flyer met betrekking tot onze werking downloaden. Er zijn nog plaatsen vrij… Geef gerust een seintje, indien je iemand kent/weet die hierin interesse zou kunnen hebben. Hartelijk dank alvast!

Hieronder stellen we onze jaarlijkse Sinterklaas actie voor. U weet zeker nog van vorige edities dat u 3 goede doelen kan steunen met deze ene actie.

Jenne’s Friends Projects vzw, Twerk (een tewerkstellingsplaats voor personen met autisme of een aanverwante stoornis), Fair-trade (boeren die omschakelen naar duurzame en ecologische productiemethoden) zijn u echt dankbaar voor uw steun.
U kan kiezen uit:

U kan uw bestelling doormailen naar els@jennesfriendsprojects.com voor 19/11/2018. Wij zorgen voor een levering bij u thuis of aan uw bedrijf vanaf 29/11/2018 tijdens de werkuren, of volgens afspraak.

U kan de betaling per overschrijving overmaken op rek BE87 7360 2237 1294 van Jenne’s Friends Projects vzw. Graag vermelding van uw naam en datum van uw bestelling. Deze is pas definitief na ontvangst van uw betaling. Facturen worden opgemaakt voor bestellingen vanaf 100 euro.

Geen zin in al dat zoets maar u wil onze dagwerking toch steunen? Weet dan dat je bij ons een fiscaal attest kan krijgen voor elke gift boven de 40 euro. Vraag even naar het betreffende rekeningnummer om je betaling over te maken.

Denkt u andere ook nog blij te kunnen maken met deze actie, stuur dan gerust deze mail door.
Dit jaar zijn we ook weer goedgekeurd voor de warmste week. Zijn jullie een warm bedrijf/school/jeugdbeweging? Of wil je zelf een leuke actieorganiseren en ons goede doel steunen? Aarzel dan niet en registreer je op:
https://dewarmsteweek.stubru.be/registreer_een_actie

Indien u nog verdere vragen of opmerkingen zou hebben, kan u best met mij contact opnemen op onderstaande coördinaten.

Namens de vzw Jenne’s Friends Projects wens ik u nu reeds te danken voor uw steun voor deze actie.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s